Призив за подкрепа

Призив за подкрепа

Пандемията ни изправи пред много предизвикателства, свързани с опазването на здравето и живота. За да бъдем още по-добре подготвени, е необходимо да осигурим достатъчен брой защитни облекла и предпазни средства, както и специфична апаратура, с която да наблюдаваме състоянието на пациентите. Всяка помощ е безценна за нас, всяка подадена ръка е благословия. Благодарим ви! 

 

Втора САГБАЛ Шейново ЕАД

Общинска банка АД

IBAN BG27SOMB91301027523102

BIC SOMBBGSF

 

Обръщаме се към Вас с молба за подкрепа, за да се справим заедно с вируса, който блокира целия свят. Нека отново дойде времето, когото ще живеем спокойно, ще се радваме на смеха и игрите навън и ще имаме спокойствие за своето здраве и здравето на своите близки. 

 

През изминалите седмици болница „Шейново“ прави всичко възможно за осигуряване на безопасна среда за своите пациенти и служители. Направихме пълна реорганизация на работния процес, създадохме изолирана среда, в случай на постъпване на пациент, който е носител на коронавирус или в напреднал стадий на COVID-19. Създадохме безопасна среда за преглед, болничен престой и раждане на пациенти, които са клинично здрави.